Kokkamine

Müslibatoon

Tegin taas prooviks müslibatoone, võrreldes eelmiste batoonidega lisasin ka kõrvitsaseemneid, päevalilleseemneid ja kuivatatud kirsse, muidu valmistusviisilt ja teiste komponentide osas tegin samamoodi kui eelmine kord.

  • 2dl kaerahelbeid 
  • 1dl seesamiseemneid
  • 1dl kõrvitsaseemneid
  • 1dl kooritud päevalilleseemneid
  • 0,5dl mandleid
  • 0,5dl rosinaid
  • 1dl kuivatatud jõhvikaid
  • 0,5dl kuivatatud kirsse
  • 60g pähklivõid
  • 40g võid
  • 120g mett

Kaerahelbed, seesamiseemned, kõrvitsaseemned, päevalilleseemned ja tükeldatud mandlid röstida kuival pannil. Rosinad, jõhvikad ja kirsid hakkida väikesemaks ja segada röstitud kuivainetega.

Pähklivõi, või ja mesi lisada kastrulisse ja kuumutada kuni ained on segunenud. Kallata kuivainetele ja segada korralikult läbi. Segu kallata vormi ja jätta külmkappi tahenema.

9. Apr 2011 - Posted by | Müslibatoonid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: