Kokkamine

Oad suitsulihaga

Tegin vastlapäevaks ubasid, mulle pole kunagi herned meeldinud, eriti supi sees. Aga sellised oad on küll väga head, isa aegajalt tegi neid ning see oli alati nii mõnus toit. Teoreetiliselt võib põldubadest ka teha aga mulle põldoad ei meeldi, aedoad on ikka oluliselt maitsvamad.

  • 500g maasuitsu ribiliha
  • ca 400g punaseid aedube
  • soola
  • pipart

Oad panna 12h enne valmistamist vette likku. Enne keetmist kallata leovesi ja panna puhta veega keema, lisada juurde suisturibi (võib ka koos kontidega). Keeta kuni oad on pehmed. Maitsestada soola ja pipraga. Serveerida hapukoorega.

8. Mar 2011 - Posted by | Sealiha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: