Kokkamine

Oad suitsulihaga

Tegin vastlapäevaks ubasid, mulle pole kunagi herned meeldinud, eriti supi sees. Aga sellised oad on küll väga head, isa aegajalt tegi neid ning see oli alati nii mõnus toit. Teoreetiliselt võib põldubadest ka teha aga mulle põldoad ei meeldi, aedoad on ikka oluliselt maitsvamad.

  • 500g maasuitsu ribiliha
  • ca 400g punaseid aedube
  • soola
  • pipart

Oad panna 12h enne valmistamist vette likku. Enne keetmist kallata leovesi ja panna puhta veega keema, lisada juurde suisturibi (võib ka koos kontidega). Keeta kuni oad on pehmed. Maitsestada soola ja pipraga. Serveerida hapukoorega.

Advertisements

8. märts 2011 - Posted by | Sealiha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: