Kokkamine

Riisi-kalkunihautis

Viimasel ajal on mulle vürtsisemad, hiina toitu meenutavad toidud väga meeldima hakanud. Selle ma kallasin ka serveerides Chilli kastme ja sojaga üle. Kuna laps sööb ka meiega sama toit ei saa kogu toitu vürtsikat teha.

  • 225g riisi (keetmata)
  • 500g kalkuni kintsuliha
  • 1 sibul
  • 200g porgandit
  • 2-3 küüslauguküünt
  • väike tükk ingverit
  • soola
  • pipart
  • 2spl õli praadimiseks
  • 1spl soja

Pestud riis keeta pehmeks ja nõrutada.

Kalkuniliha lõigata kuubikuteks ja praadida pannil. Sibul, ingver ja küüslauk tükeldada. Porgandid koorida ja riivida jämeda riiviga ning lisada koos sibula, ingveri ja küüslauguga pruunistunud kalkunilihale, praadida veel 5-10 minutit. Lisada nõrutatud riis ja maitsestada, kuumutada läbi ja serveerida.

Advertisements

17. jaan. 2011 - Posted by | Hautised, Riis

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: