Kokkamine

Riisi-kalkunihautis

Viimasel ajal on mulle vürtsisemad, hiina toitu meenutavad toidud väga meeldima hakanud. Selle ma kallasin ka serveerides Chilli kastme ja sojaga üle. Kuna laps sööb ka meiega sama toit ei saa kogu toitu vürtsikat teha.

  • 225g riisi (keetmata)
  • 500g kalkuni kintsuliha
  • 1 sibul
  • 200g porgandit
  • 2-3 küüslauguküünt
  • väike tükk ingverit
  • soola
  • pipart
  • 2spl õli praadimiseks
  • 1spl soja

Pestud riis keeta pehmeks ja nõrutada.

Kalkuniliha lõigata kuubikuteks ja praadida pannil. Sibul, ingver ja küüslauk tükeldada. Porgandid koorida ja riivida jämeda riiviga ning lisada koos sibula, ingveri ja küüslauguga pruunistunud kalkunilihale, praadida veel 5-10 minutit. Lisada nõrutatud riis ja maitsestada, kuumutada läbi ja serveerida.

17. Jan 2011 - Posted by | Hautised, Riis

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: