Kokkamine

Mustika brownies

Lund aina sajab ja sajab, kõik on nii ilus ja valge. Siia külma ja lumisesse talvepäeva sobib ideaalselt mõnusalt mõru ja kergelt mustikane brownies. Koogikesed tulid päris kakaosed, kui nii kakaost ei soovi võib kakaod veidi vähem panna.

Retseptist tuleb u. 8-10 parajalt väikest tükki. Maitsevad head!

  • 2dl mustikaid
  • 85g võid
  • 1,5dl suhkrut
  • 2 muna
  • 2tl vanillisuhkrut
  • 1dl kakaopulbrit
  • 2dl jahu
  • 0,25tl soola
  • 1tl küpsetuspubrit

Või ja mustikad (kasutasin külmutatud mustikaid) asetada kastrulisse ja kuumutada kuni või on sulanud. Lasta vähemalt 5 minutit jahtuda. Munad lüüa suhkruga teises kausis lahti, lisada vanillisuhkur. Kui või on veel soe lisada või-mustikasegu osadekaupa munasegu hulka, kui või on juba jahtunud, segada need lihtsalt kokku. Omavahel segada jahu, kakao, sool ja küpsetuspulber ning lisada teise massi hulka. Kallata taigen väikesesse koogivormi (ca 22×17 cm)  ja küpsetada 180 kraadi juures 25 minutit, kuni tikk jääb peaaegu puhtaks kooki torgates. Lasta jahtuda ja serveerida.

Advertisements

7. jaan. 2011 - Posted by | Koogid, Mustikad

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: