Kokkamine

Mustika brownies

Lund aina sajab ja sajab, kõik on nii ilus ja valge. Siia külma ja lumisesse talvepäeva sobib ideaalselt mõnusalt mõru ja kergelt mustikane brownies. Koogikesed tulid päris kakaosed, kui nii kakaost ei soovi võib kakaod veidi vähem panna.

Retseptist tuleb u. 8-10 parajalt väikest tükki. Maitsevad head!

  • 2dl mustikaid
  • 85g võid
  • 1,5dl suhkrut
  • 2 muna
  • 2tl vanillisuhkrut
  • 1dl kakaopulbrit
  • 2dl jahu
  • 0,25tl soola
  • 1tl küpsetuspubrit

Või ja mustikad (kasutasin külmutatud mustikaid) asetada kastrulisse ja kuumutada kuni või on sulanud. Lasta vähemalt 5 minutit jahtuda. Munad lüüa suhkruga teises kausis lahti, lisada vanillisuhkur. Kui või on veel soe lisada või-mustikasegu osadekaupa munasegu hulka, kui või on juba jahtunud, segada need lihtsalt kokku. Omavahel segada jahu, kakao, sool ja küpsetuspulber ning lisada teise massi hulka. Kallata taigen väikesesse koogivormi (ca 22×17 cm)  ja küpsetada 180 kraadi juures 25 minutit, kuni tikk jääb peaaegu puhtaks kooki torgates. Lasta jahtuda ja serveerida.

7. Jan 2011 - Posted by | Koogid, Mustikad

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: