Kokkamine

Mustikakeeks

Selle aasta viimase postituse tiitli saab endale mustikakeeks. Peale suuri jõulusööminguid tuli taas magusa isu, vaatasin külmikusse ja sügavkülmas vaatas vastu terve riiulitäis mustikaid, otsustasin seda riiulit veidi harvendada ja teha rohkete mustikatega keeksi. Nagu te kõik mu blogi lugejad juba teate, et ma jumaldan keekse siis ka see keeks oli taas väga hea. Mulle meeldis see kõige enam värske ja soojana.

Aastat kokku võttes on see olnud väga ilus aasta nii minule kui ka minu blogile. Väga tore on näha siin palju lugejaid ja kuulda vastukaja. Ma praegu huvipärast lugesin kokku 2010 aasta postitused ja sain 174 postitust. See teeb ülepäeva postitus, mind paneb väga imestama, et see number nii suur on.

Kaunist aastavahetust kõigile ja veel kaunimat uut aastat!

  • 3 muna
  • 2dl suhkrut
  • 175g võid
  • 3,5dl jahu
  • 1,5tl küpsetuspulbrit
  • 4spl hapukoort
  • 450g mustikaid (külmutatud)
  • määrimiseks võid ja riivsaia

Või sulatada. Munad vahustada suhkruga kohevaks vahuks, lisada küpsetuspulbriga segatud jahu, hapukoor ja jahtunud sulavõi. Viimasena lisada mustikad, segada läbi. Vorm määrida võiga ja puistata üle riivsaiaga.

Keeksi küpsetada 180 kraadi juures u. 1h. Kontrollida valmidust puutikuga, kui tikk jääb puhtaks on keeks valmis.

 

 

 

30. Dec 2010 - Posted by | Keeksid, Mustikad

1 kommentaar »

  1. Oh, kui kaunilt mustikane!

    kommentaar kirjutas Pille | 31. Dec 2010 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: