Kokkamine

Mustikakeeks

Selle aasta viimase postituse tiitli saab endale mustikakeeks. Peale suuri jõulusööminguid tuli taas magusa isu, vaatasin külmikusse ja sügavkülmas vaatas vastu terve riiulitäis mustikaid, otsustasin seda riiulit veidi harvendada ja teha rohkete mustikatega keeksi. Nagu te kõik mu blogi lugejad juba teate, et ma jumaldan keekse siis ka see keeks oli taas väga hea. Mulle meeldis see kõige enam värske ja soojana.

Aastat kokku võttes on see olnud väga ilus aasta nii minule kui ka minu blogile. Väga tore on näha siin palju lugejaid ja kuulda vastukaja. Ma praegu huvipärast lugesin kokku 2010 aasta postitused ja sain 174 postitust. See teeb ülepäeva postitus, mind paneb väga imestama, et see number nii suur on.

Kaunist aastavahetust kõigile ja veel kaunimat uut aastat!

  • 3 muna
  • 2dl suhkrut
  • 175g võid
  • 3,5dl jahu
  • 1,5tl küpsetuspulbrit
  • 4spl hapukoort
  • 450g mustikaid (külmutatud)
  • määrimiseks võid ja riivsaia

Või sulatada. Munad vahustada suhkruga kohevaks vahuks, lisada küpsetuspulbriga segatud jahu, hapukoor ja jahtunud sulavõi. Viimasena lisada mustikad, segada läbi. Vorm määrida võiga ja puistata üle riivsaiaga.

Keeksi küpsetada 180 kraadi juures u. 1h. Kontrollida valmidust puutikuga, kui tikk jääb puhtaks on keeks valmis.

 

 

 

Advertisements

30. dets. 2010 - Posted by | Keeksid, Mustikad

1 kommentaar »

  1. Oh, kui kaunilt mustikane!

    Kommentaar kirjutas Pille | 31. dets. 2010 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: