Kokkamine

Krõbedad mandlid

Need olid küll väga head. Kindlasti oleks veel paremad olnud, kui oleks kasutanud piparkoogimaitseaine asemel nami-nami retseptis olnud aineid. Aga kuna nelki pole mina suutnud kaubandusest leida jahvatatult/purustatult siis see nelgi purustamine koduste vahenditega tundub väga tülikas.

  • 2dl suhkrut
  • 4tl piparkoogimaitseainet
  • 1tl soola
  • 2 munavalget
  • 4spl vett
  • 600g terveid koorimata mandleid

Segada kausis suhkur, piparkoogimaitseina ja sool. Lisada kergelt klopitud munavalge ja vesi, segada ühtlaseks massiks. Lisada mandlid ja segada läbi, nii et mandlid oleks ühtlaselt kaetud.

Kuumutada ahi 150 kraadini, tõsta mandlid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Ja küpsetada mandleid u. 30 minutit ahjus, aegajalr segades, kuni mandlid on krõbedad ja kergelt pruunistunud. Lasta toatemperatuuril jahtuda ja serveerida.

Retsept: Nami-namist

 

Advertisements

26. dets. 2010 - Posted by | Trühvlid/maiustused

3 kommentaari »

  1. Santa Marial peaks jahvatatud nelk olemas olema, kindlasti saab ka Piprapoest. Aga jah, alati ei satu sinna poodi ju 😦

    Kommentaar kirjutas Pille | 27. dets. 2010 | Vasta

    • Peab siis järgmine kord Santa Maria pakikesi rohkem uurima.

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 27. dets. 2010 | Vasta

  2. Proovisin neid teha, väga väga head olid! 🙂

    Kommentaar kirjutas Katrin | 3. veebr. 2011 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: