Kokkamine

Krõbedad mandlid

Need olid küll väga head. Kindlasti oleks veel paremad olnud, kui oleks kasutanud piparkoogimaitseaine asemel nami-nami retseptis olnud aineid. Aga kuna nelki pole mina suutnud kaubandusest leida jahvatatult/purustatult siis see nelgi purustamine koduste vahenditega tundub väga tülikas.

  • 2dl suhkrut
  • 4tl piparkoogimaitseainet
  • 1tl soola
  • 2 munavalget
  • 4spl vett
  • 600g terveid koorimata mandleid

Segada kausis suhkur, piparkoogimaitseina ja sool. Lisada kergelt klopitud munavalge ja vesi, segada ühtlaseks massiks. Lisada mandlid ja segada läbi, nii et mandlid oleks ühtlaselt kaetud.

Kuumutada ahi 150 kraadini, tõsta mandlid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Ja küpsetada mandleid u. 30 minutit ahjus, aegajalr segades, kuni mandlid on krõbedad ja kergelt pruunistunud. Lasta toatemperatuuril jahtuda ja serveerida.

Retsept: Nami-namist

 

26. Dec 2010 - Posted by | Trühvlid/maiustused

3 kommentaari »

  1. Santa Marial peaks jahvatatud nelk olemas olema, kindlasti saab ka Piprapoest. Aga jah, alati ei satu sinna poodi ju😦

    kommentaar kirjutas Pille | 27. Dec 2010 | Vasta

    • Peab siis järgmine kord Santa Maria pakikesi rohkem uurima.

      kommentaar kirjutas kokkamine | 27. Dec 2010 | Vasta

  2. Proovisin neid teha, väga väga head olid!🙂

    kommentaar kirjutas Katrin | 3. Feb 2011 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: