Kokkamine

Õlles hautatud hapukapsad

Retsept nami-namist. Kapsad tulid väga maitsvad ja tasub kindlasti proovimist. Järgmisel korral paneksin prooviks porterit veidi rohkem ja õunamahla sellevõrra vähem.

  • 1kg hapukapsast
  • 100g fariinisuhkrut
  • 1tl soola
  • 3dl porterit või muud tumedat õlut
  • 3dl õunamahla (suhkruta)
  • 1tl köömneid
  • 50g võid

Segada kõik ained potti kokku ja hautada tasasel tulel, aegajalt segades, kuni kapsas on pehme ja veidi pruunistunud. Aega kulub 1h ja veidi peale.

23. Dec 2010 - Posted by | Kapsas

1 kommentaar »

  1. Tore,vet maitsesid! Ma olen muide neid kapsaid ka ainult õllega paar aastat teinud. Tänavu tegin jälle porteri ja õunamahla seguga – kuidas kunagi🙂

    kommentaar kirjutas Pille | 27. Dec 2010 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: