Kananagitsad
Maitsvad kananagitsad. Varem olen teinud ahjus maisihelvestega paneeritud kana aga see oli tunduvalt parem, kindlasti andis maitses juurde ka see, et kasutasin lisaks ka mandlilaaste ja praadimine tegi paneeringu mõnusalt krõbedaks. Väga hea suupiste.
- 2 suuremat kanafileed
- 2dl keefiri
- 100g mandlilaaste
- 150g maisihelbeid (suhkruta)
- soola
- pipart
- õli praadimiseks
Juurde võib teha mingi mõnusa kastme näiteks tilliga hapukoore-majoneesikastme või mõne muu kastme.
Lõigata kanafilee suupärasteks tükkideks ja asetada soola ja pipraga maitsestatud keefiri sisse. Hoida kanafileesi paar tundi marinaadis.
Purustada maisihelbed ja mandlilaastud köögikombainis, maitsestada soola ja pipraga ning asetada taldrikule. Paneerida kanad maisihelbe ja mandlilaastupuruga mõlemalt poolt ning praadida pannil kuldpruuniks, kuni kana saab valmis.
Kommentaare veel pole.
Lisa kommentaar