Kokkamine

Kananagitsad

Maitsvad kananagitsad. Varem olen teinud ahjus maisihelvestega paneeritud kana aga see oli tunduvalt parem, kindlasti andis maitses juurde ka see, et kasutasin lisaks ka mandlilaaste ja praadimine tegi paneeringu mõnusalt krõbedaks. Väga hea suupiste.
  • 2 suuremat kanafileed
  • 2dl keefiri
  • 100g mandlilaaste
  • 150g maisihelbeid (suhkruta)
  • soola
  • pipart
  • õli praadimiseks

Juurde võib teha mingi mõnusa kastme näiteks tilliga hapukoore-majoneesikastme või mõne muu kastme.

Lõigata kanafilee suupärasteks tükkideks ja asetada soola ja pipraga maitsestatud keefiri sisse. Hoida kanafileesi paar tundi marinaadis.

Purustada maisihelbed ja mandlilaastud köögikombainis, maitsestada soola ja pipraga ning asetada taldrikule. Paneerida kanad maisihelbe ja mandlilaastupuruga mõlemalt poolt ning praadida pannil kuldpruuniks, kuni kana saab valmis.

3. Dec 2010 - Posted by | Kana

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: