Kokkamine

Kananagitsad

Maitsvad kananagitsad. Varem olen teinud ahjus maisihelvestega paneeritud kana aga see oli tunduvalt parem, kindlasti andis maitses juurde ka see, et kasutasin lisaks ka mandlilaaste ja praadimine tegi paneeringu mõnusalt krõbedaks. Väga hea suupiste.
  • 2 suuremat kanafileed
  • 2dl keefiri
  • 100g mandlilaaste
  • 150g maisihelbeid (suhkruta)
  • soola
  • pipart
  • õli praadimiseks

Juurde võib teha mingi mõnusa kastme näiteks tilliga hapukoore-majoneesikastme või mõne muu kastme.

Lõigata kanafilee suupärasteks tükkideks ja asetada soola ja pipraga maitsestatud keefiri sisse. Hoida kanafileesi paar tundi marinaadis.

Purustada maisihelbed ja mandlilaastud köögikombainis, maitsestada soola ja pipraga ning asetada taldrikule. Paneerida kanad maisihelbe ja mandlilaastupuruga mõlemalt poolt ning praadida pannil kuldpruuniks, kuni kana saab valmis.

Advertisements

3. dets. 2010 - Posted by | Kana

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: