Kokkamine

Köögiviljasupp pelmeenidega

  • 300g pelmeene
  • 1 sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • veerand kapsast
  • 3-4 kartulit
  • 2-3 porgandit
  • soola
  • pipart
  • puljongipulbrit
  • maitserohelist

Sibul ja küüslauk tükeldada ning praadida potipõhjas, lisada tükeldatud porgand, pruunistada veidi ning kallata peale vesi. Kui keema tõusnud, lisada kapsas, veidi hiljem kartul ning siis varsti ka pelmeenid. Maitsestada soola, pipra, puljongipulbri ja maitserohelisega.

Advertisements

15. sept. 2010 - Posted by | Supid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: