Kokkamine

Kirssidega hapukoore-kohupiimakook

Kooki on väga lihtne valmistada ning see on väga maitsev.
Koogilõigu all on minu uus kaunikene, taldrik. Ostsin selle hiljaaegu ühelt laadalt, kui ma seda seal nägin siis ma kohe pidin selle omale saama. Taldrik on mõnusalt eestimaine oma kaunite rukkililledega, olen väga rahul oma ostuga.
Retsepti idee perenaine.ee’st, veidi kohandatud.
Põhi:
  • 2,5dl jahu
  • 60g suhkrut
  • 1/4 tl küpsetuspulbrit
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 110g võid
  • 1,25dl kookoshelbeid
Täidis:
  • 400g kohupiimapastat
  • 300g hapukoort
  • 3 muna
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 1dl suhkrut
  • 220g külmutatud kirsse
Põhja jaoks segada kuivained omavahel ning lisada tükkidena pehme või, segada muredaks taignaks ning katta 2/3 taignaga koogivorm (kasutasin 24cm läbimõõduga vormi).
Täidise jaoks segada kokku kohupiim, hapukoor, munad, vanillisuhkur ja suhkur. Kallata täidis koogivormi ning katta pealt kirssidega. Kõige peale pudistada järelejäänud 1/3 põhja taignast.
Küpsetada kooki 200 kraadises ahjus 40 minutit.

26. Aug 2010 - Posted by | Kirsid, Kohupiim, Kohupiimakoogid

2 kommentaari »

  1. It’s amazing to visit this website and reading the views of
    all colleagues on the topic of this article, while I am also
    zealous of getting experience.

    kommentaar kirjutas Gail | 7. May 2015 | Vasta

  2. I like what you guys are usually up too. This kind of clever work and exposure!
    Keep up the amazing works guys I’ve added you guys to blogroll.

    kommentaar kirjutas Leonor | 3. Jul 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: