Kokkamine

Punasesõstramuffinid

Õhulised ja maitsvad muffinid. Sellest kogusest sain 12 suuremat muffinit.
  • 100g võid
  • 150g suhkrut
  • 2tl vanillisuhkrut
  • 2 muna
  • 250g jahu
  • 2tl küpsetuspulbrit
  • 1,5dl hapukoort
  • 2dl punaseid sõstraid

Pehme või vahustada suhkruga, lisada vanillisuhkur ja ükshaaval munad. Jahu segada küpsetuspulbriga ning lisada hapukoorega vaheldumisi taignasse. Viimasena lisada punased sõstrad, segada kergelt läbi ning jaotada taigen muffinivormidesse. Küpsetada 200 kraadises ahjus kuni muffinid võtavad kuldse jume ca 15-20 minutit.

Advertisements

3. aug. 2010 - Posted by | Muffinid, Sõstrad

4 kommentaari »

  1. Olen päris palju muffineid küpsetanud,kuid need on siiani vaieldamatult kõige paremini välja kukkunud. Pehmed ja õhulised. (Asendasin küll hapukoore kohupiimaga,kuid muu jäi samaks.) Aitähh suurepärase retsepti eest!:)

    Kommentaar kirjutas ytekas | 23. märts 2011 | Vasta

    • Tore kuulda, et meeldis!

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 23. märts 2011 | Vasta

  2. Tahaks kangesti täna neid teha (põõsas on veel parasjagu sõstraid), aga siin pole öeldud, mis temperatuuril ja kui kaua küpsetada. 😦 Eks vist proovin “silma järgi”.

    Kommentaar kirjutas Kai | 22. aug. 2011 | Vasta

    • Ilmselt on Teil juba muffinid valmis, ma loodan, et tulid kenasti välja. Täiendasin ka retsepti.

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 23. aug. 2011 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: