Kokkamine

Punasesõstramuffinid

Õhulised ja maitsvad muffinid. Sellest kogusest sain 12 suuremat muffinit.
  • 100g võid
  • 150g suhkrut
  • 2tl vanillisuhkrut
  • 2 muna
  • 250g jahu
  • 2tl küpsetuspulbrit
  • 1,5dl hapukoort
  • 2dl punaseid sõstraid

Pehme või vahustada suhkruga, lisada vanillisuhkur ja ükshaaval munad. Jahu segada küpsetuspulbriga ning lisada hapukoorega vaheldumisi taignasse. Viimasena lisada punased sõstrad, segada kergelt läbi ning jaotada taigen muffinivormidesse. Küpsetada 200 kraadises ahjus kuni muffinid võtavad kuldse jume ca 15-20 minutit.

3. Aug 2010 - Posted by | Muffinid, Sõstrad

4 kommentaari »

  1. Olen päris palju muffineid küpsetanud,kuid need on siiani vaieldamatult kõige paremini välja kukkunud. Pehmed ja õhulised. (Asendasin küll hapukoore kohupiimaga,kuid muu jäi samaks.) Aitähh suurepärase retsepti eest!:)

    kommentaar kirjutas ytekas | 23. Mar 2011 | Vasta

    • Tore kuulda, et meeldis!

      kommentaar kirjutas kokkamine | 23. Mar 2011 | Vasta

  2. Tahaks kangesti täna neid teha (põõsas on veel parasjagu sõstraid), aga siin pole öeldud, mis temperatuuril ja kui kaua küpsetada.😦 Eks vist proovin “silma järgi”.

    kommentaar kirjutas Kai | 22. Aug 2011 | Vasta

    • Ilmselt on Teil juba muffinid valmis, ma loodan, et tulid kenasti välja. Täiendasin ka retsepti.

      kommentaar kirjutas kokkamine | 23. Aug 2011 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: