Kokkamine

Tatrakotletid köögiviljadega

  • 6dl tatraputru
  • 300g porgandit
  • 2 sibulat
  • 4 küünt küüslauku
  • 1 peotäis rohelist sibulat
  • 5spl hapukoort
  • 3spl kartulijahu
  • soola
  • pipart

Kuumutada pannil peeneks hakitud sibul ja küüslauk. Segada hulka riivitud porgand, eelnevalt valmistatud tatrapuder, hakitud roheline sibul, hapukoor ja kartulijahu. Maitsestada soola ja vähese pipraga ning voolida märgade käte abil kotletid. Asetada kotletid ahjuplaadile ja küpsetada 200 kraadises ahjus 30 minutit. Serveerida hapukoorega.

Allikas: toidutare.ee

2. Aug 2010 - Posted by | Tatar

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: