Kokkamine

Suitsulihasupp

Toitev ja maitsev supp. Võib lisada ka porgandit. 
  • 300g suitsuliha või sinki
  • 2 suurt sibulat
  • 3 küünt küüslauku
  • 4-5 väiksemat varajast kartulit
  • 4spl riisi
  • 3spl tomatipastat
  • 1 lihapuljongikuubik
  • 2-3tl majoraani
  • soola
  • pipart
  • serveerimiseks rohelist sibulat
  • tunde järgi vett

Liha ja sibul lõigata ribadeks ning pruunistada potis veidi aega koos riisiga. Lisada tükeldatud küüslauk, tomatipasta ja kuumutada veidi, kallata peale vesi. Kartulid pesta ja lõigata koos koorega sektoriteks ning lisada supile koos puljongikuubiku ja majoraaniga. Lasta pehmeks keeda, maitsestada soola ja pipraga ning serveerida rohelise sibulaga.

28. Jul 2010 - Posted by | Kartul, Sink/peekon/salaami, Supid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: