Kokkamine

Fetaga täidetud kotletid

  • 800g hakkliha
  • 2 muna
  • 1dl riivsaia
  • 1 suur sibul
  • värsket peretselli
  • soola
  • pipart
  • feta juustu

Segada hakkliha muna, vees leotatud riivsaia, hakitud sibula ja tükeldatud peterselliga, maitsestada soola ja pipraga. Lasta taignal 30 minutit külmkapis seista. Võtta tükike hakklihasegu, laotada see toidukilele ruudu kujuliselt, ühele poole asetada feta juust, nii et ääred jääksid tühjaks ja keerata teine pool toidukile abil fetajuustuga kaetud poolele peale. Praadida kotletid pannil kuldpruuniks, vajadusel küpsetada veel 10-15 min ahjus 200 kraadi juures.

28. Jul 2010 - Posted by | Hakkliha, Juust

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: