Kokkamine

Astelpajujäätis

Jäätis jäi mõnusalt astelpajune ning hapukas.

Tegin suhteliselt paksu astelpajumahla (lisasin vähe vett), püree sarnase. Vahustada vahukoor, lisada hulka kondenspiim ning astelpajumahl ja asetada külmkappi mõneks tunniks. Asetada segu jäätisemasinasse ning teha jäätis. Hoida paar tundi külmkapis ning serveerida või kui hiljem serveerida siis hoida 15-30 min enne serveerimist jäätist toatemperatuuril, et jäätis pehmeneks.

13. Jun 2010 - Posted by | Jäätised, Kondenspiim

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: