Kokkamine

Astelpajujäätis

Jäätis jäi mõnusalt astelpajune ning hapukas.

Tegin suhteliselt paksu astelpajumahla (lisasin vähe vett), püree sarnase. Vahustada vahukoor, lisada hulka kondenspiim ning astelpajumahl ja asetada külmkappi mõneks tunniks. Asetada segu jäätisemasinasse ning teha jäätis. Hoida paar tundi külmkapis ning serveerida või kui hiljem serveerida siis hoida 15-30 min enne serveerimist jäätist toatemperatuuril, et jäätis pehmeneks.

Advertisements

13. juuni 2010 - Posted by | Jäätised, Kondenspiim

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: