Kokkamine

Rabarbri-kookosekeeks

  • 450g rabarbreid
  • 225g jahu
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 250g suhkrut
  • 125g võid
  • 3 muna
  • 125ml piima
  • 100g kookoshelbeid
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 2spl suhkrut peale
  • u. 2-3spl riivsaia
  • võid määrimiseks

Rabarbrid pesta ning pooltest lõigata leivavormi laiused jupid, mis lõigata omakorda pikki pooleks, ülejäänud lõigata ratasteks.

Segada omavahel jahu, küpsetuspulber, suhkur ja kookoshelbed.

Sulatada või ning lasta jahtuda. Kloppida munad lahti, lisada piim ning vanillisuhkur ning niristada sisse jahtunud või, segada juurde kuivained.

Määrida leivavorm (keeksivorm) võiga ning puistata üle riivsaiaga, üleliigne riivsai raputada vormist välja.

Valada pool taignast leivavormi, vahele asetada rabarbritükid, puistata peale veidi suhkrut ning asetada vormi ülejäänud taigen. Kõige peale asetada rabarbri jupid, peale puistata suhkrut. Küpsetada 180 kraadi juures u. 60-70 minutit.

Advertisements

10. juuni 2010 - Posted by | Keeksid, Kookos, Rabarber

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: