Kokkamine

Rabarbri-kookosekeeks

  • 450g rabarbreid
  • 225g jahu
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 250g suhkrut
  • 125g võid
  • 3 muna
  • 125ml piima
  • 100g kookoshelbeid
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 2spl suhkrut peale
  • u. 2-3spl riivsaia
  • võid määrimiseks

Rabarbrid pesta ning pooltest lõigata leivavormi laiused jupid, mis lõigata omakorda pikki pooleks, ülejäänud lõigata ratasteks.

Segada omavahel jahu, küpsetuspulber, suhkur ja kookoshelbed.

Sulatada või ning lasta jahtuda. Kloppida munad lahti, lisada piim ning vanillisuhkur ning niristada sisse jahtunud või, segada juurde kuivained.

Määrida leivavorm (keeksivorm) võiga ning puistata üle riivsaiaga, üleliigne riivsai raputada vormist välja.

Valada pool taignast leivavormi, vahele asetada rabarbritükid, puistata peale veidi suhkrut ning asetada vormi ülejäänud taigen. Kõige peale asetada rabarbri jupid, peale puistata suhkrut. Küpsetada 180 kraadi juures u. 60-70 minutit.

10. Jun 2010 - Posted by | Keeksid, Kookos, Rabarber

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: