Kokkamine

Kebab

  • 500g veise hakkliha
  • 2 küüslauguküünt
  • 1dl fetajuustu
  • 1 muna
  • 2spl tükeldatud peterselli
  • 1tl soola
  • pipart
  • õli

Segada hakkliha tükeldatud küüslaugu, purustatud fetajuustu, muna, peterselli, soola ja pipraga. Lasta külmkapis 1 tund seista. Rullida märgade käte abil kebabid, rullida õlis ning grillida valmis. Serveerida näiteks dipikastmega ja/või värske salatiga.

Advertisements

23. mai 2010 - Posted by | Hakkliha, Veiseliha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: