Kokkamine

Kebab

  • 500g veise hakkliha
  • 2 küüslauguküünt
  • 1dl fetajuustu
  • 1 muna
  • 2spl tükeldatud peterselli
  • 1tl soola
  • pipart
  • õli

Segada hakkliha tükeldatud küüslaugu, purustatud fetajuustu, muna, peterselli, soola ja pipraga. Lasta külmkapis 1 tund seista. Rullida märgade käte abil kebabid, rullida õlis ning grillida valmis. Serveerida näiteks dipikastmega ja/või värske salatiga.

23. May 2010 - Posted by | Hakkliha, Veiseliha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: