Kokkamine

Toorjuustukook kondenspiimaga

Retsept Eva Palult, veidi kohandatud. Väga maitsev kook (nagu ikka kõik toorjuustukoogid), maasika kasutamine on kohustuslik! Valmistamisega saab hakkama ka kõige algajam perenaine.

Põhi:

  • 100g võid
  • 1 pakk selga küpsiseid (kasutasin uusi tiramisu küpsiseid)

Sisu:

  • 600g toorjuustu
  • 3 muna
  • 1 purk kondenspiima suhkruga

Kate:

  • Nii palju maasikaid kui peale mahub (500g-1kg)

Või sulatada, küpsised purustada ning segada võiga, laotada küpsisepuru 24cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhjale.

Vahustada toasooja toorjuustu hulka munad, segada juurde kondenspiim ning kallata täidis koogivormi. Küpsetada kooki 160 kraadi juures 60 minutit. Ahju asetada ka üks veekauss, mis lisab niiskust. Kui kook on valmis, lasta koogil ahjus jahtuda. Asetada jahtunud kook ööseks külmkappi ning serveerida rohke maasikaga.

20. May 2010 - Posted by | Kondenspiim, Koogid, Maasikad, Toorjuust

1 kommentaar »

  1. Lihtne, aga samas nii uhke🙂

    kommentaar kirjutas Liina | 20. May 2010 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: