Kokkamine

Pikkpoiss tomatiga

Pikkpoiss jäi mõnusalt mahlane ja maitsev.

  • 400g hakkliha
  • 1 sibul
  • 200g purustatud tomatit
  • 1 viil saia
  • 1 muna
  • hakitud värsket peterselli
  • soola
  • pipart

Tükeldada sibul ning segada hakklihaga, lisada juurde purustatud tomatid, muna ja eelnevalt väheses vees leotatud saiaviil ning maitsestada peterselli, soola ja pipraga. Suruda mass võitatud keeksivormi. Küpsetada 175 kaadi juurde umbes 1 tund.

Advertisements

1. mai 2010 - Posted by | Hakkliha

1 kommentaar »

  1. hi!,I like your writing so a lot! percentage we keep in touch more
    about your post on AOL? I require an expert on this house to solve my problem.
    May be that is you! Looking forward to see you.

    Kommentaar kirjutas grand theft auto V pc | 18. apr. 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: