Kokkamine

Pikkpoiss tomatiga

Pikkpoiss jäi mõnusalt mahlane ja maitsev.

  • 400g hakkliha
  • 1 sibul
  • 200g purustatud tomatit
  • 1 viil saia
  • 1 muna
  • hakitud värsket peterselli
  • soola
  • pipart

Tükeldada sibul ning segada hakklihaga, lisada juurde purustatud tomatid, muna ja eelnevalt väheses vees leotatud saiaviil ning maitsestada peterselli, soola ja pipraga. Suruda mass võitatud keeksivormi. Küpsetada 175 kaadi juurde umbes 1 tund.

1. May 2010 - Posted by | Hakkliha

1 kommentaar »

  1. hi!,I like your writing so a lot! percentage we keep in touch more
    about your post on AOL? I require an expert on this house to solve my problem.
    May be that is you! Looking forward to see you.

    kommentaar kirjutas grand theft auto V pc | 18. Apr 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: