Kokkamine

Pannipitsa

Põhi:

  • 1dl käesooja vett
  • 0,25 pakki kuivpärmi
  • 1tl suhkrut
  • 0,25tl soola
  • 25g võid
  • 2,5dl nisujahu
  • 0,5dl kaerahelbeid
  • 2spl hakitud rohelisi oliive

Kate:

  • 200g purustatud tomatit (ürtidega maitsestatud)
  • 150g suitsusinki
  • 75g sinihallitusjuustu
  • 1 väike purk ananassi
  • 150g juustu

Lahustada pärm käesoojas vees, lisada ülejäänud ained (jahutatud sulatatud või võib lisada sõtkumise lõpus, taigen tuleb siis paremini käte küljest lahti) ning sõtkuda ühtlaseks. Lasta taignal köögirätiku all kerkida kahekordseks.

Täidise jaoks lõigata sink kuubikuteks, nõrutada ananassikonserv, riivida juustud.

Võitada 28cm diameetriga pirukavorm ning rullida kerkinud taigen koogivormi põhjale ja äärtele, lasta rätiku alla veel veidi kerkida.

Määrida taignale purustatud tomatit, lisada sink, ananass, sinihallitusjuust ja katta tavalise juustuga. Küpsetada pitsat 225 kraadises ahjus 20-30 min. Lasta enne serveerimist veidi jahtuda.

Retsept nami-namist.

1. May 2010 - Posted by | Juust, Pärm, Pitsad/soolased küpsetised

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: