Kokkamine

Õuna-kaeramagustoit

Põhi:

  • 5-6 õuna
  • 1spl fariinisuhkrut
  • 1tl kaneeli

Kate:

  • 3dl kaerahelbeid
  • 100g võid
  • 1dl suhkrut
  • 1tl vanillisuhkrut

Õunad koorida ja puhastada ning lõigata viiludeks. Laotada õunaviilud võitatud koogivormi põhjale (kasutasin 26cm läbimõõduga ümmargust koogivormi), puistata peale fariinisuhkrut ja kaneeli. Katte jaoks segada pehme margariin või, kaerahelveste ja suhkruga, laotada õunaviiludele.

Küpsetada 225 kraadises ahjus 15-20 minutit. Serveerida jäätisega.

Retsept nami-namist.

26. Apr 2010 - Posted by | Õunad, Magustoidud

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: