Kokkamine

Hautatud porgandid porru ja muskaadiga

  • 5-6 porgandit
  • 1 väiksem porru
  • 1spl võid
  • 1spl nisujahu
  • 2dl rõõska koort 10%
  • 2dl vett
  • 0,25tl riivitud muskaatpähklit
  • soola
  • pipart

Porgandid ja porru lõigata ribadeks. Kuumutada potis või, praadida selles porgand ja porru, lisada nisujahu ning rõõsk koor ja vesi. Hautada tasaselt tulel u. 10 minutit. Maitsestada soola, pipra ja muskaadiga

Advertisements

25. apr. 2010 - Posted by | Hautised

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: