Kokkamine

Porrulaugu-salaamimuffinid

  • 1,5dl hakitud porrulauku
  • 50g salaamit
  • 4dl jahu
  • 1,5tl küpsetuspulbrit
  • 1tl demerara suhkrut
  • noaotsaga soola
  • 75g võid
  • 2dl piima
  • 1dl riivitud juustu (kasutasin Valio Forte juustu)

Segada omavahel jahu, küpsetuspulber, sool, suhkur ja sulatatud või. Lisada piim ja riivitud juust ning segada taigen korralikult läbi. Viimasena segada hulka salaamiviilud ja porrulauk. Jagada taigen vormidesse ja küpsetada 220 kraadi juures u. 20 minutit.

Sellest kogusest sain 12 muffinit.

Advertisements

24. apr. 2010 - Posted by | Muffinid, Pitsad/soolased küpsetised, Sink/peekon/salaami

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: