Kokkamine

Porrulaugu-salaamimuffinid

  • 1,5dl hakitud porrulauku
  • 50g salaamit
  • 4dl jahu
  • 1,5tl küpsetuspulbrit
  • 1tl demerara suhkrut
  • noaotsaga soola
  • 75g võid
  • 2dl piima
  • 1dl riivitud juustu (kasutasin Valio Forte juustu)

Segada omavahel jahu, küpsetuspulber, sool, suhkur ja sulatatud või. Lisada piim ja riivitud juust ning segada taigen korralikult läbi. Viimasena segada hulka salaamiviilud ja porrulauk. Jagada taigen vormidesse ja küpsetada 220 kraadi juures u. 20 minutit.

Sellest kogusest sain 12 muffinit.

24. Apr 2010 - Posted by | Muffinid, Pitsad/soolased küpsetised, Sink/peekon/salaami

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: