Kokkamine

Klassikaline ameerika burger

4 burgerit

  • 500g veise hakkliha
  • 4spl hakitud peterselli
  • 1 sibul
  • soola
  • pipart
  • 1spl õli
  • 4 hamburgeri kuklit
  • 2spl sinepit (kasutasin lahjemat sinepit)
  • 0,5tk ribadeks lõigatud jääsalatit
  • 1 viilutatud suur lihatomat
  • 4 viilutatud kurki

Sibul lõigata pooleks, üks pool tükeldada pisikesteks kuubikuteks ja lisada hakkliha hulka, teine pool viilutada õhukesteks viiludeks. Segada hakkliha sibula ja peterselliga, maitsestada soola ja pipraga. Vormida neli kotletti (burgerikukli suurused), panna kotletid veidikeseks külmkappi. Kuumutada pannil õli, praadida kotlette mõlemalt poolt 5 minutit.

Soojendada burgerikuklid, määrida alumisele poolele majoneesi ja sinepit, tõsta peale jääsalat, tomati-ja kurgiviilud. Asetada peale hakk-kotlet ning viilutatud sibul, katta pealmise kukliga.

Juurde võib serveerida friikartuleid.

Retsept nami-namist.

17. Apr 2010 - Posted by | Hakkliha, Võileivad / võileivatordid / lavaššid / burgerid, Veiseliha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: