Kokkamine

Kanakoivad sulatatud juustuga

Väga mõnusad ja mahlased kanad jäid. Serveerisin juurde pruuni riisi.

2 portsjoni

  • 2 kanakoiba
  • 100g sulatatud juustu nt. kukeseentega
  • 1 küüslauk
  • hakitud peterselli
  • 1dl puljongit
  • soola
  • pipart

Kuivatada kanakoivad majapidamispaberiga ja lükata nahk liha küljest lahti, seda saab väga edukalt sõrmedega teha (äärtest jätta nahk kokku). Maitsestada liha naha alt soola ja pipraga. Segada sulatatud juust peterselli ja hakitud küüslauguga, suruda segu naha alla. Asetada koivad ahjuvormi (jätta vahed sisse koivadel, siis läheb krõbedamaks). Valada ahjuvormi põhja puljong, maitsestada kananahk soolaga. Küpsetada kanakoibasid 200 kraadi juures u. 30-40 minutit. Tekkinud vedelikust saab mõnusa kastme.

Advertisements

16. apr. 2010 - Posted by | Kana

1 kommentaar »

  1. Castanha do Pará: Castanha do Pará são a melhor fonte de selênio, uma importante grande fonte vegetariana de selênio,
    vitamina E, zinco, cálcio, cobre.

    Kommentaar kirjutas tratamento para queda de cabelo avicis | 13. okt. 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: