Kokkamine

Kanakoivad sulatatud juustuga

Väga mõnusad ja mahlased kanad jäid. Serveerisin juurde pruuni riisi.

2 portsjoni

  • 2 kanakoiba
  • 100g sulatatud juustu nt. kukeseentega
  • 1 küüslauk
  • hakitud peterselli
  • 1dl puljongit
  • soola
  • pipart

Kuivatada kanakoivad majapidamispaberiga ja lükata nahk liha küljest lahti, seda saab väga edukalt sõrmedega teha (äärtest jätta nahk kokku). Maitsestada liha naha alt soola ja pipraga. Segada sulatatud juust peterselli ja hakitud küüslauguga, suruda segu naha alla. Asetada koivad ahjuvormi (jätta vahed sisse koivadel, siis läheb krõbedamaks). Valada ahjuvormi põhja puljong, maitsestada kananahk soolaga. Küpsetada kanakoibasid 200 kraadi juures u. 30-40 minutit. Tekkinud vedelikust saab mõnusa kastme.

16. Apr 2010 - Posted by | Kana

1 kommentaar »

  1. Castanha do Pará: Castanha do Pará são a melhor fonte de selênio, uma importante grande fonte vegetariana de selênio,
    vitamina E, zinco, cálcio, cobre.

    kommentaar kirjutas tratamento para queda de cabelo avicis | 13. Oct 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: