Kokkamine

Peedisupp frikadellidega

  • 3-4 keedetud peeti
  • 1 suurem porgand
  • 1 sibul
  • 500g frikadelle
  • 2spl margariini
  • 2l keevat vett
  • soola
  • pipart
  • maitserohelist
  • 1tl äädikat
  • 1 loorberileht
  • hapukoort serveerimiseks

Porgandid riivida jämeda riiviga, sibul tükeldada. Kuumutada potipõhjas margariin ning passeerida selles sibul ja porgand. Hautada köögiviljad vähese veega pehmeks, lisada riivitud peet, kuumutada veidi ning lisada ülejäänud vesi, maitseained ja frikadellid ning keeta 5-6min. Lõpus maitsestada äädikaga ning serveerida hapukoore ja maitserohelisega.

Retsepti valikul oli järjekordselt abiks nami-nami.

Advertisements

13. apr. 2010 - Posted by | Supid

2 kommentaari »

  1. Aitäh kena pildi eest! See tundub selline lastega pere supp olevat, nii et võtan peagi plaani 🙂

    Kommentaar kirjutas naminami | 13. apr. 2010 | Vasta

    • Jaa, mu lapsele väga maitses 🙂 . Sellepärast panin ka äädika viimasena, kuna lapse portsule jätsin panemata.

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 13. apr. 2010 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: