Kokkamine

Peedisupp frikadellidega

  • 3-4 keedetud peeti
  • 1 suurem porgand
  • 1 sibul
  • 500g frikadelle
  • 2spl margariini
  • 2l keevat vett
  • soola
  • pipart
  • maitserohelist
  • 1tl äädikat
  • 1 loorberileht
  • hapukoort serveerimiseks

Porgandid riivida jämeda riiviga, sibul tükeldada. Kuumutada potipõhjas margariin ning passeerida selles sibul ja porgand. Hautada köögiviljad vähese veega pehmeks, lisada riivitud peet, kuumutada veidi ning lisada ülejäänud vesi, maitseained ja frikadellid ning keeta 5-6min. Lõpus maitsestada äädikaga ning serveerida hapukoore ja maitserohelisega.

Retsepti valikul oli järjekordselt abiks nami-nami.

13. Apr 2010 - Posted by | Supid

2 kommentaari »

  1. Aitäh kena pildi eest! See tundub selline lastega pere supp olevat, nii et võtan peagi plaani🙂

    kommentaar kirjutas naminami | 13. Apr 2010 | Vasta

    • Jaa, mu lapsele väga maitses🙂 . Sellepärast panin ka äädika viimasena, kuna lapse portsule jätsin panemata.

      kommentaar kirjutas kokkamine | 13. Apr 2010 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: