Kokkamine

Kohvi-toorjuustukook

Kohvibiskviit:

  • 50g sulatatud võid
  • 0,5dl kanget kohvi või espressot
  • 4 muna
  • 2dl suhkrut
  • 2dl nisujahu

Toorjuustukreem:

  • 200g toorjuustu
  • 400g kohupiima pastat
  • 2dl tuhksuhkrut
  • 0,5dl kanget kohvi või espressot

Sulatada või, lasta veidi jahtuda ning segada kohviga. Munad vahustada suhkruga kohevaks vahuks. Vahustatud muna hulka lisada vaheldumisi sõelutud jahu ning kohvisegu. Segada kohevust hoides. Vooderdada 24 cm koogivorm küpsetuspaberiga, ääred määrida võiga. Kallata biskviidi taigen vormi ning küpsetada 175 kraadi juures 35 minutit. Lasta täielikult jahtuda siis lõigata põhi kaheks kihiks.

Kreemi jaoks segada omavahel toorjuust, kohupiim, tuhksuhur ning kohv, segada ühtlaseks. Määrida toorjuustukreem koogi kihtidele, asetada veidikeseks külmkappi ja serveerida.

Retsept nami-namist.

Advertisements

12. apr. 2010 - Posted by | Kohupiim, Koogid, Toorjuust

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: