Kokkamine

Rukkijahuvaht

Polnud varem teinud ega kuulnud sellisest toidust, otsustasin katsetada. Vaht sai väga maitsev ja kindlasti teen seda veel. Retsept nami-namist, suhkrut panin veidi vähem.

  • 150g rukkijahu
  • 100g suhkrut
  • 4dl õunamahla
  • 5dl vett

Panna vesi ja suhkur keema, keeta kuni suhkur on sulanud, lisada õunamahl ja rukkijahu. Rukkijahu lisamisel peaks kindlasti samal ajal vispeldama, muidu läheb klimpi. Keeta paksenemiseni ja jahutada.

Jahtunud puder vahustada ja serveerida piimaga.

10. Apr 2010 - Posted by | Magustoidud

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: