Kokkamine

Rukkijahuvaht

Polnud varem teinud ega kuulnud sellisest toidust, otsustasin katsetada. Vaht sai väga maitsev ja kindlasti teen seda veel. Retsept nami-namist, suhkrut panin veidi vähem.

  • 150g rukkijahu
  • 100g suhkrut
  • 4dl õunamahla
  • 5dl vett

Panna vesi ja suhkur keema, keeta kuni suhkur on sulanud, lisada õunamahl ja rukkijahu. Rukkijahu lisamisel peaks kindlasti samal ajal vispeldama, muidu läheb klimpi. Keeta paksenemiseni ja jahutada.

Jahtunud puder vahustada ja serveerida piimaga.

Advertisements

10. apr. 2010 - Posted by | Magustoidud

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: