Kokkamine

Hapukapsasupp veiselihaga

4-5’le inimesele

  • 500g veiseliha
  • 400g hapukapsast
  • 1,5-2l vett
  • 1 sibul
  • 1 porgand
  • 1 väike hapukas õun
  • 2 pipratera
  • 1 loorberileht
  • 1tl soola

Pesta liha ja panna külma veega keema (panin ühe tükina liha keema). Riisuda keemise ajal vahtu. Kui vahtu enam ei teki, lisada viilutatud sibul, sool, pipar ja loorberileht, keeta 1h. Lisada hapukapsas ja terve õun ning keeta 30min. Kui liha on pehme, tõsta supist välja, lõigata kuubikuteks ning lisada uuesti supile. Seejärel lisada riivitud porgand ja keeta 30min. Maitsestada lõplikult.

Advertisements

7. apr. 2010 - Posted by | Supid, Veiseliha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: