Kokkamine

Liharullid küüslauguga

6 liharulli:

  • 800g veiseliha
  • 150g suitsupeekonit
  • 1 porgand
  • 2-3 küünt küüslauku
  • tilli
  • soola
  • musta pipart
  • õli
  • vett
  • 1spl jahu

Liha lõigata ristikiudu 1cm paksuseks, vasardada ja maitsestada liha soola ja pipraga. Panna igale veiselihaviilule peale peekoniviil, porgandi kangid, hakitud küüslauku ja tilli. Keerata lihaviilud tugevalt rulli ning siduda puuvillase niidiga kokku. Rullid pruunistada pannil igast küljes ning siis valada üle kuuma veega. Hautada liharullid kaane all pehmeks. Lisada vähese veega segatud jahu ning maitsestada kaste lõplikult. Võib lisada ka veidi hapukoort.

Said väga maitsvad rullid.

Retsept nami-namist.

Advertisements

4. apr. 2010 - Posted by | Sink/peekon/salaami, Veiseliha

1 kommentaar »

  1. If you desire to get a great deal from this post then you have to apply these
    techniques to your won weblog.

    Kommentaar kirjutas sepatusafetysite.wordpress.com | 14. sept. 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: