Liharullid küüslauguga
- 800g veiseliha
- 150g suitsupeekonit
- 1 porgand
- 2-3 küünt küüslauku
- tilli
- soola
- musta pipart
- õli
- vett
- 1spl jahu
Liha lõigata ristikiudu 1cm paksuseks, vasardada ja maitsestada liha soola ja pipraga. Panna igale veiselihaviilule peale peekoniviil, porgandi kangid, hakitud küüslauku ja tilli. Keerata lihaviilud tugevalt rulli ning siduda puuvillase niidiga kokku. Rullid pruunistada pannil igast küljes ning siis valada üle kuuma veega. Hautada liharullid kaane all pehmeks. Lisada vähese veega segatud jahu ning maitsestada kaste lõplikult. Võib lisada ka veidi hapukoort.
Said väga maitsvad rullid.
Retsept nami-namist.
If you desire to get a great deal from this post then you have to apply these
techniques to your won weblog.