Kokkamine

Liharullid küüslauguga

6 liharulli:

  • 800g veiseliha
  • 150g suitsupeekonit
  • 1 porgand
  • 2-3 küünt küüslauku
  • tilli
  • soola
  • musta pipart
  • õli
  • vett
  • 1spl jahu

Liha lõigata ristikiudu 1cm paksuseks, vasardada ja maitsestada liha soola ja pipraga. Panna igale veiselihaviilule peale peekoniviil, porgandi kangid, hakitud küüslauku ja tilli. Keerata lihaviilud tugevalt rulli ning siduda puuvillase niidiga kokku. Rullid pruunistada pannil igast küljes ning siis valada üle kuuma veega. Hautada liharullid kaane all pehmeks. Lisada vähese veega segatud jahu ning maitsestada kaste lõplikult. Võib lisada ka veidi hapukoort.

Said väga maitsvad rullid.

Retsept nami-namist.

4. Apr 2010 - Posted by | Sink/peekon/salaami, Veiseliha

1 kommentaar »

  1. If you desire to get a great deal from this post then you have to apply these
    techniques to your won weblog.

    kommentaar kirjutas sepatusafetysite.wordpress.com | 14. Sep 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: