Kokkamine

Koorepasta peekoni ja shampinjonidega

  • tagliatelle pastat (u. 200g keetmata kujul)
  • 125g toorsuitsupeekonit
  • 1 väiksem sibul
  • värskeid shampinjone
  • õli
  • 1-2dl kohvikoort
  • peotäis riivitud parmesani juustu
  • soola
  • pipart
  • sidrunimahla
  • seenepuljongit veidi

Keeta tagliatelled pehmeks (al dente). Potipõhjas praadida sibul ja peekon, lisada seened nind praadida kuldpruuniks, lisada kohvikoor ning veidi vett, maitsestada kaste maitseainetega, lisada hulka tagliatelled, hautada veidi (kuni suurem osa vedelikku on kadunud), lisada pool parmesani juustust ning segada läbi. Serveerida kuumalt, puistata üle järelejäänud parmesani juustuga.

3. Apr 2010 - Posted by | Juust, Pastad, Seened, Sink/peekon/salaami

4 kommentaari »

  1. väga hea pasta tuli selle retsepti järgi, aitäh!

    kommentaar kirjutas Anonüümne | 5. Jul 2012 | Vasta

  2. Kas kogustest tuleb välja pildil olev portsjon ?

    kommentaar kirjutas Triin | 6. Aug 2012 | Vasta

    • Tere. Tuleb umbes poole suurem kogus. Jagub 2-3 inimesele.

      kommentaar kirjutas kokkamine | 7. Aug 2012 | Vasta

  3. mega hea

    kommentaar kirjutas juho | 7. Feb 2013 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: