Koorepasta peekoni ja shampinjonidega
- tagliatelle pastat (u. 200g keetmata kujul)
- 125g toorsuitsupeekonit
- 1 väiksem sibul
- värskeid shampinjone
- õli
- 1-2dl kohvikoort
- peotäis riivitud parmesani juustu
- soola
- pipart
- sidrunimahla
- seenepuljongit veidi
Keeta tagliatelled pehmeks (al dente). Potipõhjas praadida sibul ja peekon, lisada seened nind praadida kuldpruuniks, lisada kohvikoor ning veidi vett, maitsestada kaste maitseainetega, lisada hulka tagliatelled, hautada veidi (kuni suurem osa vedelikku on kadunud), lisada pool parmesani juustust ning segada läbi. Serveerida kuumalt, puistata üle järelejäänud parmesani juustuga.
väga hea pasta tuli selle retsepti järgi, aitäh!
Kas kogustest tuleb välja pildil olev portsjon ?
Tere. Tuleb umbes poole suurem kogus. Jagub 2-3 inimesele.
mega hea