Kokkamine

Koorepasta peekoni ja shampinjonidega

  • tagliatelle pastat (u. 200g keetmata kujul)
  • 125g toorsuitsupeekonit
  • 1 väiksem sibul
  • värskeid shampinjone
  • õli
  • 1-2dl kohvikoort
  • peotäis riivitud parmesani juustu
  • soola
  • pipart
  • sidrunimahla
  • seenepuljongit veidi

Keeta tagliatelled pehmeks (al dente). Potipõhjas praadida sibul ja peekon, lisada seened nind praadida kuldpruuniks, lisada kohvikoor ning veidi vett, maitsestada kaste maitseainetega, lisada hulka tagliatelled, hautada veidi (kuni suurem osa vedelikku on kadunud), lisada pool parmesani juustust ning segada läbi. Serveerida kuumalt, puistata üle järelejäänud parmesani juustuga.

Advertisements

3. apr. 2010 - Posted by | Juust, Pastad, Seened, Sink/peekon/salaami

4 kommentaari »

  1. väga hea pasta tuli selle retsepti järgi, aitäh!

    Kommentaar kirjutas Anonüümne | 5. juuli 2012 | Vasta

  2. Kas kogustest tuleb välja pildil olev portsjon ?

    Kommentaar kirjutas Triin | 6. aug. 2012 | Vasta

    • Tere. Tuleb umbes poole suurem kogus. Jagub 2-3 inimesele.

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 7. aug. 2012 | Vasta

  3. mega hea

    Kommentaar kirjutas juho | 7. veebr. 2013 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: