Kokkamine

Lahtine hakklihapirukas

  • 500g lehttaigent
  • 400g hakkliha
  • 2 sibulat
  • 2dl riivitud juustu
  • 200g shampinjone
  • 2 muna
  • 2dl hapukoort
  • 1spl jahu
  • 2 tomatit
  • soola
  • pipart
  • tüümiani

Lehttaigen rullida lahti ning asetada pirukavormi (kasutasin 28cm läbimõõduga pirukavormi). Teha kahvliga augud sisse ning eelküpsetada 10-15min 200 kraadises ahjus. Hakkliha praadida tükeldatud sibulaga, praadimise lõpus lisada seened ning maitsestada soola, pipra ning tüümianiga. Munad kloppida lahti, lisada hapukoor, riivitud juust ja jahu, maitsestada soola ja pipraga. Lehttaignapõhjale asetada kiht hakkliha-shampinjonisegu, see katta hapukooreseguga, kõige peale asetada tomativiilud ning küpsetada ahjus u. 20-30min 200kraadises ahjus.

11. Mar 2010 - Posted by | Hakkliha, Juust, Lehttaigen, Pirukad, Pitsad/soolased küpsetised, Seened

1 kommentaar »

  1. […] Allikas: https://kokkamine.wordpress.com/2010/03/11/lahtine-hakklihapirukas/ […]

    Pingback-viide kirjutas Taaskasutus | Elu on seiklus! | 6. Oct 2013 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: