Kokkamine

Lahtine hakklihapirukas

  • 500g lehttaigent
  • 400g hakkliha
  • 2 sibulat
  • 2dl riivitud juustu
  • 200g shampinjone
  • 2 muna
  • 2dl hapukoort
  • 1spl jahu
  • 2 tomatit
  • soola
  • pipart
  • tüümiani

Lehttaigen rullida lahti ning asetada pirukavormi (kasutasin 28cm läbimõõduga pirukavormi). Teha kahvliga augud sisse ning eelküpsetada 10-15min 200 kraadises ahjus. Hakkliha praadida tükeldatud sibulaga, praadimise lõpus lisada seened ning maitsestada soola, pipra ning tüümianiga. Munad kloppida lahti, lisada hapukoor, riivitud juust ja jahu, maitsestada soola ja pipraga. Lehttaignapõhjale asetada kiht hakkliha-shampinjonisegu, see katta hapukooreseguga, kõige peale asetada tomativiilud ning küpsetada ahjus u. 20-30min 200kraadises ahjus.

Advertisements

11. märts 2010 - Posted by | Hakkliha, Juust, Lehttaigen, Pirukad, Pitsad/soolased küpsetised, Seened

1 kommentaar »

  1. […] Allikas: https://kokkamine.wordpress.com/2010/03/11/lahtine-hakklihapirukas/ […]

    Pingback-viide kirjutas Taaskasutus | Elu on seiklus! | 6. okt. 2013 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: