Kokkamine

Praetud räimed äädikamarinaadis

Meenutusi lapsepõlvest.

  • 500g puhastatud räime
  • jahu
  • soola
  • pipart
  • äädikat
  • õli
  • 1-2 sibul

Jahu segada soolaga ja vähese pipraga ning kasta kalad sellesse segusse. Praadida kalad pannil mõlemalt poolt kuldrpuuniks ning asetada kaussi. Kui kalad on jahtunud, lõigata sinna juurde sibularattad, valada vett kaussi, et oleks kaladega triiki ning lisada u. 2-3tl äädikat (maitse järgi, et oleks kenasti äädika maitset tunda). Panna külmkappi, parim järgmisel päeval. Marinaadis olevad sibulad on ka väga head🙂

23. Feb 2010 - Posted by | Kala

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: