Kokkamine

Praetud räimed äädikamarinaadis

Meenutusi lapsepõlvest.

  • 500g puhastatud räime
  • jahu
  • soola
  • pipart
  • äädikat
  • õli
  • 1-2 sibul

Jahu segada soolaga ja vähese pipraga ning kasta kalad sellesse segusse. Praadida kalad pannil mõlemalt poolt kuldrpuuniks ning asetada kaussi. Kui kalad on jahtunud, lõigata sinna juurde sibularattad, valada vett kaussi, et oleks kaladega triiki ning lisada u. 2-3tl äädikat (maitse järgi, et oleks kenasti äädika maitset tunda). Panna külmkappi, parim järgmisel päeval. Marinaadis olevad sibulad on ka väga head 🙂

Advertisements

23. veebr. 2010 - Posted by | Kala

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: