Kokkamine

Ahjuforell

  • 1 roogitud forell
  • meresoola
  • pipart
  • kalamaitseainet
  • sidrunit

Kala pesta külma veega puhtaks, eemaldada soomused ja uimed. Kalale lõigata sälgud sisse ning maitsestada pealt, seest ja sälkudelt maitseainetega, lasta u. tund seista ning siis küpsetada 200 kraadi juures kala valmis.

Advertisements

23. veebr. 2010 - Posted by | Kala

1 kommentaar »

  1. Thanks for any other great article. The place else may just anybody get
    that kind of info in such a perfect approach of writing? I have
    a presentation subsequent week, and I am at the look for
    such information.

    Kommentaar kirjutas Barry | 17. okt. 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: