Kokkamine

Suitsukanatort

  • 2 suitsutatud kanakintsu
  • 1 pikk kurk
  • 6 viilu vormileiba
  • 500g jogurtit
  • soola
  • pipart
  • 10g želatiini
  • hakitud tilli

Kana ja kurk lõigata väikesteks kuubikuteks. Leib lõigata kuubikuteks ja rõstida kuumal pannil krõbedaks. Želatiin panna külma vette paisuma, kui paisunud siis kuumutada vesivannil vedelaks ning lisada jogurtisse. Segada kõik ained omavahel kokku ning maitsestada soola, pipra ning tilliga ja valada vormi. Süüa järgmisel päeval.

Advertisements

11. veebr. 2010 - Posted by | Kana

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: