Kokkamine

Suitsukanatort

  • 2 suitsutatud kanakintsu
  • 1 pikk kurk
  • 6 viilu vormileiba
  • 500g jogurtit
  • soola
  • pipart
  • 10g želatiini
  • hakitud tilli

Kana ja kurk lõigata väikesteks kuubikuteks. Leib lõigata kuubikuteks ja rõstida kuumal pannil krõbedaks. Želatiin panna külma vette paisuma, kui paisunud siis kuumutada vesivannil vedelaks ning lisada jogurtisse. Segada kõik ained omavahel kokku ning maitsestada soola, pipra ning tilliga ja valada vormi. Süüa järgmisel päeval.

11. Feb 2010 - Posted by | Kana

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: