Marmorkeeks
- 200g võid
- 2,5dl suhkrut
- 2tl vanillisuhkrut
- 0,5tl soola
- 4 muna
- 4dl jahu
- 1tl küpsetuspulbrit
- 1tl soodat
- 250g hapukoort
- 2spl kakaopulbrit
Pehme või vahustada suhkruga. Lisada vanillisuhkur, sool ja samal ajal segades ükshaaval munad. Segada omavahel jahu, sooda ja küpsetuspulber ning sõeluda segu taigna hulka. Lisada ka hapukoor ning segada ühtlaseks, vältida liigset segamist.
Tõsta 1/3 taignast teise nõusse ning segada sinna hulka kakaopulber. Tõsta võitatud ja riivsaiaga kaetud keeksivormi kolmandik heledat taigent, siis pruuntaigen ja kõige peale uuesti hele taigen. Segada kahvliga õrnalt läbi. Küpsetada 175kraadi juures 50min.
Selle kirja on küll valmis teinud venelane siin on mingi imelik kiri näiteks:lisada vanilli suhkur,sool ja samal ajal segada.
Eesti filoloog Raimond võiks ära märkida, mis talle selgusetuks jäi või milliste keelereeglite vastu siin eksitud on.