Hakkliha-peekonisupp
- 100g toorsuitsupeekonit
- 400g veisehakkliha
- 3 porgandit
- 3 kartulit
- 1 sibul
- 2 küüslauguküünt
- puljongikuubikut
- 2 loorberilehte
- soola
- pipart
- tilli
Tükeldada porgand, sibul ja küüslauk, praadida neid kergelt potis ning lisada vesi(u. 1,5 l) ja ajada keema. Peekon lõigata ribadeks ning praadida pannil, peale praadimist nõrutada köögipaberil. Praadida ka hakkliha ja maitsestada ning lisada koos peekoniga suppi. Lisada ka tükeldatud kartul, puljongikuubikud ja loorberilehed. Keeta köögiviljad pehmeks. Maitsestada soola ja pipraga ning lisada tükeldatud maitseroheline.
Keetmise ajal ma natuke ka riisusin peale kogunenud rasva, kuigi nõrutasin peekoni ära, tekkis rasva ikka minu jaoks veidi palju.
Supp oli muidu väga maitsev :).
Koguseliselt umbes 6’le
Kommentaare veel pole.
Lisa kommentaar