Kokkamine

Hakkliha-peekonisupp

  • 100g toorsuitsupeekonit
  • 400g veisehakkliha
  • 3 porgandit
  • 3 kartulit
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • puljongikuubikut
  • 2 loorberilehte
  • soola
  • pipart
  • tilli

Tükeldada porgand, sibul ja küüslauk, praadida neid kergelt potis ning lisada vesi(u. 1,5 l) ja ajada keema. Peekon lõigata ribadeks ning praadida pannil, peale praadimist nõrutada köögipaberil. Praadida ka hakkliha ja maitsestada ning lisada koos peekoniga suppi. Lisada ka tükeldatud kartul, puljongikuubikud ja loorberilehed. Keeta köögiviljad pehmeks. Maitsestada soola ja pipraga ning lisada tükeldatud maitseroheline.

Keetmise ajal ma natuke ka riisusin peale kogunenud rasva, kuigi nõrutasin peekoni ära, tekkis rasva ikka minu jaoks veidi palju.

Supp oli muidu väga maitsev🙂.

Koguseliselt umbes 6’le

9. Feb 2010 - Posted by | Hakkliha, Sink/peekon/salaami, Supid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: