Kokkamine

Hakkliha-peekonisupp

  • 100g toorsuitsupeekonit
  • 400g veisehakkliha
  • 3 porgandit
  • 3 kartulit
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • puljongikuubikut
  • 2 loorberilehte
  • soola
  • pipart
  • tilli

Tükeldada porgand, sibul ja küüslauk, praadida neid kergelt potis ning lisada vesi(u. 1,5 l) ja ajada keema. Peekon lõigata ribadeks ning praadida pannil, peale praadimist nõrutada köögipaberil. Praadida ka hakkliha ja maitsestada ning lisada koos peekoniga suppi. Lisada ka tükeldatud kartul, puljongikuubikud ja loorberilehed. Keeta köögiviljad pehmeks. Maitsestada soola ja pipraga ning lisada tükeldatud maitseroheline.

Keetmise ajal ma natuke ka riisusin peale kogunenud rasva, kuigi nõrutasin peekoni ära, tekkis rasva ikka minu jaoks veidi palju.

Supp oli muidu väga maitsev :).

Koguseliselt umbes 6’le

Advertisements

9. veebr. 2010 - Posted by | Hakkliha, Sink/peekon/salaami, Supid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: