Kokkamine

Hakklihalasanje köögiviljadega

Algne retsept päris Toidutarest. Lisasin ka lasanjeplaadid ja sai väga maitsev lõunasöök. Koguseliselt tuli u. 6 portsjoni.

  • 400g suvikõrvitsat
  • 300g baklažaani
  • 400g hakkliha
  • 500g purustatud tomateid küüslauguga
  • 1 küüslauguküüs
  • soola
  • pipart
  • basiilikut
  • 2dl riivjuustu
  • lasanjeplaate

Suvikõrvits, baklažaan ja küüslauk lõigata viiludeks. Hakkliha praadida pannil koos köögiviljadega, lisada purustatud tomatid ning maitsestada basiiliku, soola ja pipraga, hautada kergelt.

Asetada veidi vedelikku vormi põhja, siis kiht lasanjeplaate, järgmisena kiht hakkliha-köögiviljasegu ja veidi juustu, ning niiviisi 3-4 kihti. Suruda kokku, et kõik oleks vedelikuga kaetud. Puistata üle juustuga ja küpsetada 30min 200 kraadises ahjus, kuni lasanje on läbi küpsenud.

31. Jan 2010 - Posted by | Hakkliha, Juust, Pastad, Suvikõrvits/kabatšokk, Vormiroad

1 kommentaar »

  1. Does the sound of advertising and marketing your business, sound tough.
    Good thing that Business email list sellers with database and technology
    center have the manpower to update the business contacts.
    The key thing to ask yourself is do you have a
    skill or is there something you really want to try your hand at.

    kommentaar kirjutas Mitchel | 7. Aug 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: