Kokkamine

Kotletid keedupeediga

  • 800g hakkliha
  • 1dl riivsaia
  • 1dl hapukoort
  • 1 sibul
  • 1 küüslauk
  • 2 muna
  • 1 keedetud peet
  • soola
  • pipart
  • purustatud muskaatpähklit

Riivsai panna vee sisse umbes viieks minutiks ligunema. Hakkida sibul ja küüslauk peeneks, riivida peet peenikese riiviga. Segada hakkliha, muna, sibul, küüslauk, peet, riivsai, hapukoor ja maitseained ning sõtkuda kätega ühtlaseks massiks. Vormida kotletid ja praadida pannil.

Sellest kogusest saab u. 15 kotletti.

23. Jan 2010 - Posted by | Hakkliha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: