Kokkamine

Puuviljakissell

  • peotäis kuivatatud kirsse
  • peotäis kuivatatud aprikoose
  • peotäis kuivatatud rosinaid
  • peotäis kuivatatud musti ploome

kokku u. 400g kuivatatud puuvilju

  • 1,5l vett
  • 1dl suhkrut (ma ei teinud väga magusat)
  • 1spl sidrunimahla
  • 2spl kartulitärklist

Aprikoosid ja ploomid lõigata pooleks. Leotada pestud puuvilju 2-3h külmas vees (ploome ei pea leotama või võib lisada hiljem, kuna muidu keevad nii pudiks). Keeta puuviljad leovees pehmeks. Lisada suhkur ja sidrunimahl. Segada tärklis vähese külma veega ja lisada pidevalt segades kissellile, lasta tõusta keemiseni aga mitte keeta. Serveerida külmalt vahukoore või kohupiimaga.

Advertisements

10. jaan. 2010 - Posted by | Magustoidud

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: