Kokkamine

Puuviljakissell

  • peotäis kuivatatud kirsse
  • peotäis kuivatatud aprikoose
  • peotäis kuivatatud rosinaid
  • peotäis kuivatatud musti ploome

kokku u. 400g kuivatatud puuvilju

  • 1,5l vett
  • 1dl suhkrut (ma ei teinud väga magusat)
  • 1spl sidrunimahla
  • 2spl kartulitärklist

Aprikoosid ja ploomid lõigata pooleks. Leotada pestud puuvilju 2-3h külmas vees (ploome ei pea leotama või võib lisada hiljem, kuna muidu keevad nii pudiks). Keeta puuviljad leovees pehmeks. Lisada suhkur ja sidrunimahl. Segada tärklis vähese külma veega ja lisada pidevalt segades kissellile, lasta tõusta keemiseni aga mitte keeta. Serveerida külmalt vahukoore või kohupiimaga.

10. Jan 2010 - Posted by | Magustoidud

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: