Kokkamine

Šokolaadiküpsis piparkoogi ja martsipaniga

u.15tk

  • piparkoogitaigent
  • u. 70g martsipani

Kate:

  • u. 100g šokolaadi

Küpsetada mõne sentimeetrise läbimõõduga piparkoogid. Martsipan rullida (tuhksuhkrut kasutades) u. 0,5cm paksuseks ja vormida sama vormiga millega piparkooke. Asetada nad kihiti, piparkook üles ja alla ning keskele martsipan. Kasta küpsiseid vesivannil sulatatud šokolaadi sisse ja jätta tahenema.

Advertisements

13. dets. 2009 - Posted by | Martsipan, Piparkoogid, Trühvlid/maiustused, Šokolaad

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: