Kokkamine

Šokolaadi maiustus müsliga

u. 20tk

  • 120g šokolaadi
  • 100g müslit
  • likööri

Kate:

  • u.100g šokolaadi
  • kookoselaaste

Sulatada šokolaad vesivannil ühtlaselt 35 kraadi juures, lisada müsli. Segada müsli šokolaadiga korralikult läbi (vajadusel võib lisada rohkem müslit, olenenevalt müsli sordist, mass peaks jääb suhteliselt paks ja müsli peaks kenasti kaetud olema šokolaadiga). Lisada liköör, vormida pallid ja jätta tahenema (vormimine peaks ka toimuma kiiresti, muidu šokolaad hakkas juba tahanema ja ei taha enam nii hästi kokku jääda). Lasta rahulikult, soovitatavalt külmkapis taheneda. Hiljem kasta kommid vesivannil sulatatud šokolaadi ja puistata peale kookosehelbeid. Jätta tahanema.

Advertisements

13. dets. 2009 - Posted by | Trühvlid/maiustused, Šokolaad

1 kommentaar »

  1. Magnificent web site. Lots of helpful info here.

    I’m sending it to several buddies ans additionally sharing in delicious.

    And of course, thanks on your effort!

    Kommentaar kirjutas back connect proxy | 5. sept. 2017 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: