Lavašširullid
- 1 lavašš (150g)
- 200g sulatatud juustu (küüslauguga)
- u.200g sinki
- värsket kurki (pool pikka kurki)
- tomatit (u. 3-4tk)
- salatilehte
Lavaššile määrida sulatatud juust, lisada ühes reas laotatuna lehtsalatilehed. Sink ja kurk tükeldada, tomat lõigata sektoriteks ja võtta seemned välja ning kasutada ainult viljaliha ning lõigata kuubikuteks. Laotada lavaššile ühtlaselt kurk, tomat ja sink ning rullida tihkelt kokku. Panna 30min külmkappi.
Lavašširullid suitsukana ja tomatiga:
- 1 lavašš
- 200g sulatatud juustu tilliga
- 1 suitsutatud kanakoib
- u. 5 tomatit
- lehtsalatit
Lavašš katta sulatatud juustuga, lisada ühes reas lehtsalatilehed. Kanaliha võtta kondilt ning eemaldada nahk, tükeldada kuubikuteks. Tomatil võtta seemned välja ja lõigata viljaliha kuubikuteks. Katta kana ja tomatiga ühtlaselt lavašš ning rullida tihkelt kokku. Enne serveerimist lasta 30min külmkapis seista.
Kommentaare veel pole.
Lisa kommentaar