Kokkamine

Pitsakringel

Taigen:

  • 1,5dl piima
  • 1dl vett
  • 1,5spl suhkrut
  • 1tl soola
  • 35g pärmi
  • 75g margariini
  • 450g jahu

Lahustada pärm  suhkruga, lisada sool, vedelik (leige), sulatatud margariin ja jahu. Sõtkuda ühtlaseks massiks ning panna kerkima u. 20-30min (kuni poole võrra kerkinud)

Täidis:

  • 150g sinki
  • 150g salaamit
  • 250g juustu
  • 1 sibul
  • paar peotäit ananassikuubikuid
  • pitsa maitseainet

Kerkinud taigen rullida ruudu kujuliseks, lisada taignale singi-, salaami-, sibula-, juustu- ja ananasskuubikud ning pitsa maitseaine. Rullida taigen kokku. Asetada küpsetusplaadile ja lõigata kääridega tugevad lõiked sisse ning painutada igat lõiget üle ühe parema ja üle ühe vasakule poole. Lasta veel kerkida 20-30min. Määrida pealt munaga ning panna 200-kraadisesse ahju u. 40 minutiks. Ahjust välja võttes lisasin veel juustu peale ning panin veidikeseks ahju tagasi.

Väga hea 🙂

Advertisements

4. dets. 2009 - Posted by | Juust, Pärm, Pitsad/soolased küpsetised, Sink/peekon/salaami

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: