Kokkamine

Pitsakringel

Taigen:

  • 1,5dl piima
  • 1dl vett
  • 1,5spl suhkrut
  • 1tl soola
  • 35g pärmi
  • 75g margariini
  • 450g jahu

Lahustada pärm  suhkruga, lisada sool, vedelik (leige), sulatatud margariin ja jahu. Sõtkuda ühtlaseks massiks ning panna kerkima u. 20-30min (kuni poole võrra kerkinud)

Täidis:

  • 150g sinki
  • 150g salaamit
  • 250g juustu
  • 1 sibul
  • paar peotäit ananassikuubikuid
  • pitsa maitseainet

Kerkinud taigen rullida ruudu kujuliseks, lisada taignale singi-, salaami-, sibula-, juustu- ja ananasskuubikud ning pitsa maitseaine. Rullida taigen kokku. Asetada küpsetusplaadile ja lõigata kääridega tugevad lõiked sisse ning painutada igat lõiget üle ühe parema ja üle ühe vasakule poole. Lasta veel kerkida 20-30min. Määrida pealt munaga ning panna 200-kraadisesse ahju u. 40 minutiks. Ahjust välja võttes lisasin veel juustu peale ning panin veidikeseks ahju tagasi.

Väga hea 🙂

Advertisements

4. dets. 2009 - Posted by | Juust, Pärm, Pitsad/soolased küpsetised, Sink/peekon/salaami

1 kommentaar »

  1. Has dado en el clavo con este post , realmente creo que esta web tiene mucho que decir en estos temas . Volveré pronto a vuestra web para leer mucho más , gracias por esta información .

    Kommentaar kirjutas roaqmbryq@gmail.com | 11. juuli 2018 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: