Kokkamine

Singi-juustukringel

Taigen:

  • 1,5dl piima
  • 1dl vett
  • 1,5spl suhkrut
  • 1tl soola
  • 35g pärmi
  • 75g margariini
  • 450g jahu

Lahustada pärm  suhkruga, lisada sool, vedelik (leige), sulatatud margariin ja jahu. Sõtkuda ühtlaseks massiks ning panna kerkima u. 20-30min (kuni poole võrra kerkinud)

Täidis:

  • u. 300g sinki
  • u. 250g juustu
  • 1 sibul

Kerkinud taigen rullida ruudu kujuliseks, lisada taignale singi, juustu ja sibulakuubikud. Rullida taigen kokku. Asetada küpsetusplaadile ja lõigata kääridega tugevad lõiked sisse ning painutada igat lõiget üle ühe parema ja üle ühe vasakule poole. Lasta veel kerkiga 20-30min. Määrida pealt munaga ning panna 200-kraadisesse ahju u. 40 minutiks.

29. Nov 2009 - Posted by | Juust, Pärm, Pitsad/soolased küpsetised, Sink/peekon/salaami

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: