Kokkamine

Võileivatort suitsukanaga

  • 1 kuldne röstisai (2,5×2 viilu, kokku 15 viilu)
  • 1 suitsukanakoib
  • u.250g hapukoort
  • u.100g majoneesi
  • 300g merevaiku
  • 2 keedumuna
  • 1 kurk
  • 1 paprika
  • maitserohelist
  • immutamiseks nt. puljonit

Kanalihal eemaldada nahk ja võtta kondilt, lisada 200g merevaiku, veidi hapukoort ja majoneesi. Purustada saumiksriga.

Saiaviiludel lõigata koor ära ning asetada kandikule 2,5x2tk kõrvuti. Immutada puljongi u. 1tl vedelikku ühe saiaviilu kohta. Sinna peale asetada pool suitsukana-merevaigu segu. Siis uuesti saiaviilud, mida immutada puljongiga ning teine osa segust. Peale uuesti saiaviilud, immutada puljongiga.

100g merevaiku, hapukoor ja majoneesi segada kokku ja katta sellega tordi küljed ja pealmine pind.

Tükeldada maitseroheline ning kaunistada sellega ääred. Kasutasin rohelist sibulat ja tilli.

Peale asetada tükeldatud kurk, paprika ja riivitud munad.

28. Nov 2009 - Posted by | Kana, Võileivad / võileivatordid / lavaššid / burgerid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: