Kokkamine

Võileivatort suitsukanaga

  • 1 kuldne röstisai (2,5×2 viilu, kokku 15 viilu)
  • 1 suitsukanakoib
  • u.250g hapukoort
  • u.100g majoneesi
  • 300g merevaiku
  • 2 keedumuna
  • 1 kurk
  • 1 paprika
  • maitserohelist
  • immutamiseks nt. puljonit

Kanalihal eemaldada nahk ja võtta kondilt, lisada 200g merevaiku, veidi hapukoort ja majoneesi. Purustada saumiksriga.

Saiaviiludel lõigata koor ära ning asetada kandikule 2,5x2tk kõrvuti. Immutada puljongi u. 1tl vedelikku ühe saiaviilu kohta. Sinna peale asetada pool suitsukana-merevaigu segu. Siis uuesti saiaviilud, mida immutada puljongiga ning teine osa segust. Peale uuesti saiaviilud, immutada puljongiga.

100g merevaiku, hapukoor ja majoneesi segada kokku ja katta sellega tordi küljed ja pealmine pind.

Tükeldada maitseroheline ning kaunistada sellega ääred. Kasutasin rohelist sibulat ja tilli.

Peale asetada tükeldatud kurk, paprika ja riivitud munad.

Advertisements

28. nov. 2009 - Posted by | Kana, Võileivad / võileivatordid / lavaššid / burgerid

1 kommentaar »

  1. As I website possessor I believe the content material here is very great,
    thanks for your efforts.

    Kommentaar kirjutas pentecostal pastor | 2. sept. 2017 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: