Kokkamine

Kartulivorm kalkunihakkliha ja porruga

  • 6-7 kartulit
  • 450g kalkuniliha (hakklihana)
  • 1 sibul
  • 1 küüslauk
  • 1 väiksem porru
  • 3 tomatit
  • 5 muna
  • 0,5l piima
  • 1 puljongikuubik
  • 0,25l vett
  • soola
  • pipart

Liha praadida koos tükeldatud sibula, küüslaugu ja porruga. Maitsestada soola ja pipraga. Kartulid ja tomatid lõigata õhukesteks ratasteks.

Ahjuvorm määrida rasvainega, vormi põhja asetada kiht kartuleid, siis liha ning tomatid. Niiviisi 3 kihti liha ja 4 kihti kartuleid, kartulikiht kõige peale. Kartulikihile panna veel lisaks soola.

Asetada puljongikuubik kuuma vette ning lahustada. Kallata hulka piim ning segada lahtiklopitud munadega. Vorm kallata piima-munaseguga üle. Ning asetada eelsoojendatud ahju, 200 kraadi juurde u. 1h. Alguses võiks peale panna fooliumi ning siis poole küpsemise pealt eemaldada.

Umbes 7 portsu.

25. Nov 2009 - Posted by | Kartul, Vormiroad

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: