Kokkamine

Šokolaadi-juustukook

  • 200g digestive küpsist
  • 100g sulatatud võid
  • 400g tumedat šokolaadi
  • 300ml vahukoort
  • 250g maitsestamata Philadelphia light toorjuustu
  • 250g Mascarpone toorjuustu

Šokolaadivaap:

  • 75ml vahukoort
  • 75g mõrušokolaadi

Küpsised purustada, valada peale sulatatud või ning segada läbi. Suruda küpsised 24cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi, mille põhi on kaetud küpsetuspaberiga. Panna külmkappi.

Šokolaad sulatada vesivannil. Vahukoor ja juustud vahustada kergelt, kuni segu on kreemja konsistentsiga. Kallata juurde šokolaad ja segada kuni mass on ühtlaselt segunenud. Kallate segu koogipõhjale ja asetada külmkappi (4tundi või üleööks).

Eemaldada kook vormist. Šokolaadivaaba valmistamiseks panna vahukoor kastrulisse keema ja sulatada šokolaad sinna sisse. Lasta natuke jahtuda ning valada triipudena koogile.

Kogusest saab 10-12 tk

Kook on väga hea aga väga magus/rammus 🙂 .

Advertisements

22. nov. 2009 - Posted by | Koogid, Toorjuust, Šokolaad

1 kommentaar »

  1. Web traffic is very important for the popularity of your website. In summary you want to do all that you can to discover search engine optimization. Even so, I believe Kris Roadruck made a lot of good sense in his comment when he explained that, “Doing [the redirect] can certainly help would-be linkers know which is the appropriate address to make use of when linking.

    Kommentaar kirjutas useguzjn@gmail.com | 27. nov. 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: