Kokkamine

Lihapallid tomatikastmes

Lihapallid:

  • 400g hakkliha
  • 1 sibul
  • 1 muna
  • veidi sojakastet
  • soola, pipart

Kaste:

  • 1 karp värskeid shampinjone (250g)
  • 1 küüslauguküüs
  • 1 purk purustatud tomateid
  • 1spl tomatipastat
  • basiilikut
  • soola, pipart

Hakkliha segada muna ja tükeldatud sibulaga, maitsestada. Teha u. 2cm läbimõõduga pallikesed ning praadida neid õlis.

Shampinjonid pesta ja viilutada. Praadida koos tükseldatud küüslauguga, lisada praetud lihapallid ning tomatipasta. Praadida veidi aega siis lisada purustatud tomatid ning maitseained, hautada veel veidi.

Võib serveerida näiteks riisiga.

Kogus u. 4’le

18. Nov 2009 - Posted by | Hakkliha, Seened

1 kommentaar »

  1. I was very pleased to uncover this website. I want to to thank you
    for ones time for this wonderful read!! I definitely loved every
    bit of it and i also have you bookmarked to check out new information in your website.

    kommentaar kirjutas Wilfred | 29. Mar 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: