Kokkamine

Lihapallid tomatikastmes

Lihapallid:

  • 400g hakkliha
  • 1 sibul
  • 1 muna
  • veidi sojakastet
  • soola, pipart

Kaste:

  • 1 karp värskeid shampinjone (250g)
  • 1 küüslauguküüs
  • 1 purk purustatud tomateid
  • 1spl tomatipastat
  • basiilikut
  • soola, pipart

Hakkliha segada muna ja tükeldatud sibulaga, maitsestada. Teha u. 2cm läbimõõduga pallikesed ning praadida neid õlis.

Shampinjonid pesta ja viilutada. Praadida koos tükseldatud küüslauguga, lisada praetud lihapallid ning tomatipasta. Praadida veidi aega siis lisada purustatud tomatid ning maitseained, hautada veel veidi.

Võib serveerida näiteks riisiga.

Kogus u. 4’le

Advertisements

18. nov. 2009 - Posted by | Hakkliha, Seened

1 kommentaar »

  1. I was very pleased to uncover this website. I want to to thank you
    for ones time for this wonderful read!! I definitely loved every
    bit of it and i also have you bookmarked to check out new information in your website.

    Kommentaar kirjutas Wilfred | 29. märts 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: