Kokkamine

Seljanka

  • 250g keedetud sealihaDSC_0023
  • 150g sinki
  • 150g viinereid
  • 3 sibulat
  • 6-10tk oliivi
  • 4tk hapukurki
  • 3-4spl tomatipastat
  • 1,5l vett+2 puljongikuubikut
  • soola, pipart
  • maitserohelist
  • 1 loorberileht
  • sidruniviile
  • hapukoort

Tükeldada sibulad ja kuumutada rasvaines, lisada tomatipüree, tükeldatud hapukurgid ja praadida 5-10 minutit. Lisada kuum vesi koos puljongikuubikutega ja loorberileht, keeta. Lisada tükeldatud liha, vorst ja sink. Lõpus lisada oliivid ja tükeldatud maitseroheline, maitsestada lõplikult.

Serveerida hapukoore ja sidruniviiluga.

Portsjone u. 5-6

Advertisements

15. nov. 2009 - Posted by | Sealiha, Sink/peekon/salaami, Supid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: