Kokkamine

Seljanka

  • 250g keedetud sealihaDSC_0023
  • 150g sinki
  • 150g viinereid
  • 3 sibulat
  • 6-10tk oliivi
  • 4tk hapukurki
  • 3-4spl tomatipastat
  • 1,5l vett+2 puljongikuubikut
  • soola, pipart
  • maitserohelist
  • 1 loorberileht
  • sidruniviile
  • hapukoort

Tükeldada sibulad ja kuumutada rasvaines, lisada tomatipüree, tükeldatud hapukurgid ja praadida 5-10 minutit. Lisada kuum vesi koos puljongikuubikutega ja loorberileht, keeta. Lisada tükeldatud liha, vorst ja sink. Lõpus lisada oliivid ja tükeldatud maitseroheline, maitsestada lõplikult.

Serveerida hapukoore ja sidruniviiluga.

Portsjone u. 5-6

15. Nov 2009 - Posted by | Sealiha, Sink/peekon/salaami, Supid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: